Τρόποι Αποστολής

COURIER

– Για προϊόντα έως 15 κιλά και μικρού όγκου η παραγγελία σας αποστέλλεται με courier (συνεργαζόμενες εταιρίες  ACS, Speedex) στην διεύθυνσης που θα υποδείξετε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 ημέρες κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή).

– Για παραγγελίες έως 200€, ισχύουν τα εξής:

  • Έως 5 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 5€
  • Από 5 έως 10 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 8€
  • Από 10 έως 15 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 12€

Για αγορές άνω των 200 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν (αφορά δέματα έως 8 κιλά). Για αγορές άνω των 200 € που αφορούν δέματα πάνω από 8 κιλά, η μεταφορά τους γίνεται μέχρι την Αθήνα-Θεσσαλονίκη ΔΩΡΕΑΝ.  Η συνθήκη αυτή ισχύει για όλες τις περιοχές της Ελλάδος και σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής ερχόμαστε σε συνεννόηση με τον πελάτη για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

– Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί του πεζοδρομίου.

– Σε περίπτωση εξόφλησης των αγορών με αντικαταβολή, υπάρχει επιβάρυνση στον πελάτη 2 €.

– Σε περίπτωση εξόφλησης των αγορών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα υπάρχει επιπλέον έκπτωση στην τελική τιμή των προϊόντων -2%.

Μεταφορική Εταιρία

– Για προϊόντα με μεγάλο βάρος, όγκο ή εύθραυστα προϊόντα, η αποστολή τους γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρίας σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση έως τα γραφεία της μεταφορικής στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν. Όμως, τα έξοδα αποστολής από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη έως τον τόπο προορισμού επιβαρύνουν τον πελάτη.  Το κόστος της μεταφοράς προκύπτει από το βάρος κ τον όγκο των προϊόντων  για το οποίο θα ενημερώνεστε από την μεταφορική εταιρία ή εμάς. Κατά την διαδικασία της παραγγελίας δεν εμφανίζονται τα έξοδα αποστολής. Έτσι, μετά την ολοκλήρωσή της  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

– Κατά τον τρόπο αυτό, μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με κάρτα. Δεν ισχύει η μέθοδος αντικαταβολής για αυτή την περίπτωση.